RuBuFestarit on nyt onnistuneesti ohi #Ruuti #Ruutibudjetti

Koillisen nuorisotyöyksikön yhteiset RubuFestarit on onnistuneesti ohi. Koilliseen nuoristyöyksikköön kuuluu Jakomäen nuorisotalo, Tattarisuon moottorihalli/liikennekeskus, Puistolan nuorisotyö, Tapulikaupungin nuorisotalo, Tullikirjurin Skeittipuisto ja Suutarilan nuorisotalo.

Lyhkäisyydessä, mitä tehdään RuBuFestareilla. RubuFestareilla kerätään nuorilta tietoa, mitä he haluaisivat harrastaa tai mitä palveluita he haluaisivat saada asuinalueellensa. RubuFestarit toteutetaan Helsingin kaikissa yläkouluissa.

Mistä tulee sana RuBu, RuBu tarkoittaa RuutiBudjettia ja RuutiBudjetissa nuoret pääsevät vaikuttamaan mihin rahaa käytetään.

Kiitos kaikille osallistujille. Kiitämme siis alueen kouluja, joita ovat Puistolan peruskoulu, Jakomäen peruskoulu sekä Suutarinkylän peruskoulu. Lisäksi kiitämme monia yhteistyökumppaneita, joita ovat Liikuntavirasto/Lähiöliikunta/FunAction, HNMKY, Kirjastot, Malmin seurakunta, Luotsi, Klaari, Kulttuurikeskus/Operaatio Pulssi ja IceHearts.

Kyseltiin mitkä alueet nuoret kokee turvalliseksi / turvattomiksi ja miksi?

Kartingiin liittyvää kyselyä toteutettiin tässä pisteessä.

Nuoret saivat kokeilla miten mukien kaato onnistui puhallusputken kanssa.

Kirjastossa kyseltiin kahoot kyselyllä kirjastoon liittyvistä nuorten ajatuksista.

Tässä rakennetaan Unelmien asuinaluetta.

Harrastuksien ja muun tekemisen / mielekkäiden tapahtumien kyselyä oli tässä Pulssin pisteellä.