Pelitoiminta Tapulissa

Nuorisotilaamme on avattu uusi pelitila jonka suosio on lisääntynyt auringonvalon kanssa kilpaa! Aloitimme toimintamme viime vuoden lopulla 10 uuden tietokoneen voimalla ja taustatukea antaa pleikkarit mallia 4 ja 3. Rautaa koneista löytyy kivasti NVIDIA GeForce GTX 560 Ti  ja Intel Core i5-3450 sekä 8gigaa DDR3:sta joten grafiikat kaakkoon ja talolle =)

Junnuaikaan suositumpaa puuhaa on minecraft ja sen lukuisat modit. Joku päivä pyöritään creativessa ja rakennetaan mitä mielenkiintoisimpia mielikuvituksen tuotoksia, välillä taas mineplex ja skywars vie mennessään kun päästään pelaamaan livenä samalle serverille. Myös suuri ja mahtava Linna Mclinnangton rakennettiin junnuaikaan täysin omin voimin ja opiskelijan ohjaamana. Talla laitetaaan myös pohjaan  kotimaisen Next Car Game :n voimin kun junnut pelaavat romurallia. Joukkueilla tai kaikki-vastaan-kaikki pelti menee ryttyyn ja aika lentää.  Myös tuo nurmikenttien shakki – Fifa15, on kovassa käytössä. Onhan meillä sentään Uuden uusi pleikkari nelonen.

Päivän vaihtuessa alkuiltaan ja kevään edetessä myös isot ovat ottaneet pelihuonetta omakseen. CS:GO luo paljon kipinää ja jänniä tilanteita, talon omalla serverille kaikki kymmenen pelaajaa pääsee ottamaan miehestä mittaa kun ollaan samassa tilassa ja pelataan 5v5 matseja. Myös LoL ja muut strategia-pelit vilkkuvat tietokoneiden ruuduilla kun löytyy pelaajia, ja parhaimmillaan totta kai mennään pelaamaan täyden viiden tiimillä.

Tulkaa siis meille lanittamaan. Meillä pääsee pelaamaan oman kaveriporukan tai tiimin kanssa pelihuoneeseen. Toiminta on täysin avointa ja ainoa asia mitä tarvitset on jäsenkortti jonka saa ilmaiseksi mikäli sitä ei vielä ole. Pelihuone on käytettävissä aina kun talossa on avointa toimintaa eli 13.30-16.00 pienille ja 17.00-21.00 isoille. Talomme on auki maanantaisin ja keskiviikko-perjantai sekä joka toinen lauantai!  perjantaisin ja lauantaisin talo menee kiinni vasta 22.45 joten suorittaa saa yöhön asti.

1. Vuoden Nuoriso- ja vapaa-ajan ohjaaja opiskelija Elmo Porttikivi