Elämys- ja retkeilytoimintaa Vol.1

Elämys- ja retkeilytoimintaa tytöille ja pojille 1.6–5.6.2015 ikä 9-13-vuotiaat

Opettelemme perustaitoja retkeilystä ja kalastuksesta. Tutustumme luontoon luontopolkujen avulla ja opettelemme eräretkeilyn perustaitoja mm. rinkan pakkaamista, tulen tekoa, ensiapu taitoja, trangia- retkikeittimen käyttöä ja kalastamista. Retkien yhteydessä tutustumme kalastamiseen ja kokeilemme kalaonnea mato-ongella sekä virvelillä.

Teemme koko päivä retket  Kaunissaareen (Sipoossa sijaitseva Helsingin kaupungin ulkoilusaari) sekä Nuuksion kansallispuistoon ja vieressä sijaitsevaan Suomen luontokeskus Haltiaan. Retkillä valmistamme ruoat nuotiolla tai retkikeittimellä.

Retkeily ja kalastusleiri järjestetään päiväleirinä ma 1.6–pe 5.6.2015 klo 8:30–16:00

Leirit vol.1 ja vol.2  ovat sisällöltään samankaltaiset.

Leiri alkaa ja päättyy Tapulikaupungin nuorisotalolle.

Leirin hinta: 40€ sisältää päiväruoan, onget, madot, joukkoliikenteen ja vene kyydin matkaliput ja sisäänpääsy maksun

Leirin osallistuja määrä vähintään 8 nuorta.

Huom! Omia eväitä mukaan (ei karkkia, sipsejä, limuja tai energia juomia) sekä sään mukainen varustus ja iloista mieltä.

Hintaan ei sisälly vakuutusta.

Toiminnan paikka:

Tapulikaupungin nuorisotalo